Ontmoet Marianne

Hola! Ik ben Marianne, 23 jaar oud en dol op andere culturen en het ontdekken hier van! Met een toeristische opleiding achter de rug is dat natuurlijk niet heel gek, toch werk ik in het dagelijks leven bij een software bedrijf. Hier houd ik me bezig met het schrijven van teksten, alles om die moeilijke software enigzins begrijpelijk te maken. Met Vleugje Vakantie houd ik mijn reishart tevreden, en het geeft me de mogelijkheid om iedereen te inspireren om onze mooie wereld te gaan ontdekken!

Mijn favoriete vakantiebestemming? Marokko was, tot mijn verbazing, erg mooi, net alsof ik in Aladdin terecht was gekomen. Deze staat dan ook zeker hoog in mijn lijstje. Verder hebben Cuba en Mexico op dit moment een gedeelde eerste plaats, al was IJsland ook erg mooi. Je hoort het al, kiezen is lastig en elk land en elke stad heeft zijn eigen schoonheden. Zolang het authentiek is en ik het land écht kan ontdekken, ben ik al snel tevreden. Voeg hier lekker eten en drinken, en goed gezelschap aan toe, en ik wil nooit meer naar huis!

Met Vleugje Vakantie hoop ik iedereen wat vrolijkheid te brengen. Of je het nu door het coronavirus wel kan gebruiken, of gewoon omdat je inspiratie op wilt doen over al die indrukwekkende bestemmingen. Met inspirerende en beeldende teksten wil ik jullie allemaal meenemen op een onvergetelijke reis. En wie weet ga je deze reis dan op een dag echt maken! Geniet ervan, deel jouw vakantie (at home) foto’s op social media met #vleugjevakantie, en als je tips, ideeën, of opmerkingen hebt, laat het dan vooral weten. We horen graag wat jullie van Vleugje Vakantie vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *