Ontmoet Annika

Wow! Heb je wel eens dat je ergens al jarenlang van droomt en het dan eindelijk werkelijkheid ziet worden? Dat is Vleugje Vakantie voor mij. Mijn naam is Annika en ik ben in 2015 afgestuurd van mijn Bachelor opleiding Toerisme Management met een scriptie over thuisvakanties. Zo leuk, maar niet altijd even makkelijk om te realiseren. Toch heeft het idee me nooit los gelaten, omdat ik het belangrijk vind dat de vakantie beleving voor iedereen beschikbaar is. Ook wanneer je portemonnee iets kleiner is, je misschien tegen fysieke restricties aan loopt, of je het gewoon fijner vindt om in je eigen omgeving te blijven. Mijn motivatie is dat dit allemaal geen reden mag zijn om de wereld niet te ontdekken. Er valt zoveel te zien!

Vakantie ervaringen maken nou eenmaal de leukste herinneringen. Zelf heb ik voor mijn studie toerisme Sociaal Pedagogisch Werk gestudeerd, en ben dankzij een combinatie van toerisme en sociaal werk in de humanitaire reissector beland. Tussendoor heb ik nog een jaar in Amerika mogen werken en reizen, heb ik een half jaar in Londen gewoond en een half jaar in Denemarken gestudeerd. Samenwerken met internationale collega’s en teams is voor mij bekend terrein, wat uitstekend naar voren komt in de leuke samenwerkingen die we voor onze virtuele reizen zijn aangegaan. 

Vleugje Vakantie is de volgende stap in mijn persoonlijke avontuur om thuisvakanties voor iedereen beschikbaar te maken.  Niet alleen door zelf wat filmpjes op te zoeken, maar als totaal pakket waarbij we de vakantiesfeer ook echt in huis halen. Ik hoop dat je net zo van deze ervaring geniet, als dat ik er van heb genoten om hem in elkaar te zetten. Leuk weetje? Onze virtuele reis door de Yucatán Pensinsula is voor 100% door vrijwilligers in elkaar gezet en gratis voor jou beschikbaar gemaakt tijdens de coronacrisis. Gewoon omdat we je iets leuks willen geven. Grote dank aan iedereen die hier aan mee heeft gewerkt! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *